Ilona Schippers uit Terheijden wint 32ste maandprijs voor C.V. De Koeckebackers

Vanmorgen kwam Ilona Schippers uit Terheijden naar voren als de winnares van de 32ste maandprijs. Ilona wint 10 sweaters met bedrukking naar keuze van Drukkerij Supportertje in Hooge Zwaluwe. Maar… Ilona wint die prijs niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de leden van C.V. De Koeckebackers uit Wagenberg!

Vele aanhangers van De Koeckebackers deelden en reageerden op onze winactie en tja, je hoeft dan ook geen raketgeleerde te zijn om te snappen dat zij met elkaar de meeste kans maakten. Ilona kwam uiteindelijk door het willekeurige winnaarsprogramma naar voren als dé winnares. "Ja, eigenlijk kon het ook niet anders hè?', lacht Ilona. "Zoveel aanhangers reageerden en likten jullie winactie. Maar het was tóch een verrassing vanmorgen."

Samen met Koeckebackers Dennie, Romy en Tom, nam Ilona vanmiddag de 'cadeautrui' in ontvangst die Supportertje Bas speciaal voor deze gelegenheid heeft bedrukt. KijkopDrimmelen feliciteert Ilona én alle Koeckebackers van harte met het winnen van deze geweldige maandprijs!