Nieuwe opzet Zwaluwse Havenfeesten behoudt vertrouwde braderie

De voorbereidingen van de Zwaluwse Havenfeesten zijn inmiddels in volle gang. Diverse ondernemers en vrijwilligers hebben de handen ineen geslagen om een leuk en gezellig weekend te organiseren, met allerlei nieuwe elementen en activiteiten. Wat wél vertrouwd is gebleven is de braderie. Deze staat gepland op zondag 24 juni 2018.

De inschrijving voor de kramen is vanaf nu geopend. U kunt een marktkraam huren voor slechts € 45,00 waarin u uw eigen winkeltje kunt creëren. Wilt u graag een foodkraam? Deze is te huur voor € 100,00. De route van de braderie tijdens de Havenfeesten loopt over de Nieuwlandsedijk in Lage Zwaluwe en loopt in beide richtingen, zodat er gegarandeerd veel bezoekers langs uw kraam lopen. U kunt zich inschrijven voor een kraam via havenfeestenlagezwaluwe@gmail.com.

Mocht u zelf geen tijd hebben om een kraam te bemannen maar draagt u de Zwaluwse Havenfeesten wel een warm hart toe, kunt u natuurlijk altijd Vriend van de Zwaluwse Havenfeesten worden! Klik op de link voor meer informatie.

Beelden bij dit artikel